Vilje er en 39 fot Långedrag DS bygget i stål. Vi er Helge Halvorsen og Hilde Brodahl som eier og seiler s/y Vilje.


Endrede planer

Som leserne av denne bloggen vet, så er det viktig å alltid ha en beredskap for å endre plan A til både B, C og D. Denne gangen er imidlertid endringen litt mer omfattende. Vi har besluttet å avbryte turen videre sørover, som var ment å vare ut sommeren 2024. Beslutningen er tatt. Dere som følger oss på AIS har sikkert sett at vi snudde i Breskens, og nå har forflyttet oss nordover og ikke sørover, som var planen.

Det er ingen dramatikk eller akutt situasjon som har gjort at vi har tatt den beslutningen, men en samlet vurdering av flere forhold. Vi haster ikke hjem, men tar oss god tid og tilpasser framdriften til forholdene og formen. Planen er nå å benytte Kielkanalen og danske farvann øst for Jylland nordover.

Fordi vi skal gå i kjente farvann, vil det bli litt lenger mellom oppdateringene på bloggen. Vi lover å informere om framdrift og forhold. Vi ønsker alle en god og varmere vår med denne festkledde lille jenta, som feiret kongedagen med å plukke markblomster. Det må være et sikkert vårtegn.